Efekat kakav do sada niste vidjeli: Čehno bijelog luka držite u ustima 30 minuta!

LJEKOVITA SVOJSTVA BIJELOG LUKA UČINILA SU GA POSEBNOM  NAMIRNICOM KOJA SE MOŽE KORISTITI U SVRHU OČUVANJA ZDRAVLJA I LIJEČENJA RAZNIH OBOLJENJA. BIJELI LUK POSJEDUJE ANTIBAKTERIJSKO SVOJSTVO, ZBOG ČEGA SE NAJVIŠE KORISTI U LIJEČENJU BUBREŽNIH OBOLJENJA, PREHLADE, ATEROKLEROZE. 

Najviše se koristi u kineskoj narodnoj medicini, jer na taj način dlazi do jačanja organizma, što znači da ćete se lakše izboriti sa raznim vrstama oboljenja.

Naime, imate samo jedan zadatak, a to je da  u ustima držite čehno bijelog luka. Držite prvo na jednoj strani usta, a onda prebacite na drugu i tako cijelo vrijeme. Terapija traje 30 minuta , a za to vrijeme će se ljekovite materije iz bijelog luka pomiješati sa pljuvačkom u vašim ustima i djelovati u svrhu liječenja.

Ova metoda liječenja će vas oduševiti već sa prvom primjenom!

Kada se pljuvačka u ustima pomiješa sa ljekovitim materijama, onda će ne zajedno da idu kroz cijeli organizam i to putem krvi. Ovo je idealan način pročišćavanja krvi, kao i limfe.

Ako imate problema sa krvarenjem desni, i njega ćete riješiti, obzirom da će mnoštvo hranljivih i ljekovitih materija bijelog luka da bude u vašim ustima.

Polije toga, bijeli luk izbacite iz usta, a ako želite da se riješite neugodnog mirisa možete samo da operete zube. Čak iako poslije toga, osjećate neugodan miris, uzmite malo peršunovog lista ili kafe i sažvačite.

Neke osobe koriste mlijeko kako bi uklonile neugodan miris i uspijevaju u tome!

Koje su sve dobrobiti držanja bijelog luka u ustima!?

  • liječi anemiju
  • pročišćava krv
  • djeluje preventivno i liječi bronhitis
  • poboljšava apetiit
  • čisti kožu na cijelom tijelu
  • liječi bolesti bubrega
  • ojačava imunitet
  • uklanja sve bolesti rspiratornog sistema

Ukoliko mislite da vam je mnogo držati čehno bijelog luka, onda uzmite na samom početku četvrtinu, a kasnije povećavajte količinu.

Meni je ovo bilo od velike pomoći, a savjetujem vam da i vi isprobate, jer se sigurno nećete pokajati!

(abportal.info)

You may also like...