GLEDALA SLIKE SVOJE MAME NA FEJSBUKU: I onda vidjela nešto što joj je u 1 sekundi okrenulo život!

Silvija Martinez Pintos (31) iz Mar Del Plate u Buenos Airesu, pregledala je fotografije svoje majke na Fejsbuku i na fotografiji snimljenoj par nedelja prije Silvijinog rođenja primjetila da njena majka tada uopšte nije bila trudna. Zaključak je bio očigledan – Silvija je usvojena!

Zatim je svoje otkriće postavila na Fejsbuk sa nadom da će moći uz pomoć interneta da pronađe svoju pravu biološku majku. Napisala je:

“Zdravo, postavila sam ovu fotografiju na kojoj ličim na svoju biološku majku, nadajući se da će me prepoznati. Čovjek koji me drži je moj usvojeni tata. Rođena sam u Trelevu, 27. marta 1985. i skoro sam saznala da sam usvojena. Nekoliko dana kasnije, usvojili su me i moji novi roditelji odveli u La Platu, gdje smo živjeli 11 godina, da bismo se kasnije preselili u Mar Del Platu, gdje živimo sada. “, napisala je ona.

Takođe je dodala da zna da je rođena u klinici Modelo u 11:30 časova, da joj je majka tada imala 16 godina, a doktor koji ju je porodio se zvao Rikardo Karminati.

Dodala je da nema namjeru da osuđuje svoju majku, već da sazna na koga liči i da li ima braću ili sestre.

Silvija inače ima dvoje djece od kojih jedno liči na nju a drugo na njenog supruga, ali ona napominje da iz čisto emotivnih razloga želi da sazna svoje poreklo te moli za pomoć u tome.

Njen status je postavljen 11. decembra a do sada je šerovan više od 5.500 puta, piše Sun.

Izvor: doznajemo.com

You may also like...