Napokon i kod nas: Kuću sagradite za jedan dan, a cijena kvadrata je 190 eura!

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, sada lako i brzo možemo da sagradimo svoj novi dom, a ovakav način izgradnje već je počeo da se praktikuje u Rusiji i Kanadi. Radi se zapravo o građevinskim panelima u kojim se nalazi odlično urađena izolacija, a vi sami određujete dimenzije.

Ovakav način izgradnje napokon se pojavio i na našim prostorima. Mnogo brže ćete da izgradite kuću, što prije niste ni sanjali!

Na našim prostorima najviše se uzimaju kuće od 60 metara kvadratnih, zbog ekonomske situacije koja je prisutna. Najveća prednost ovih kuća jeste u tom što kada napravile jednu dimenziju, ne znači da je nećete moći proširivati, nego upravo suprotno.

Što se tiče materijala i on je jako jeftin, a unutar njega nalazi se stiropol koji predstavlja odličnu izolaciju, tako da nema potrebe da radite nešto dodatno. Ovo je vrsta gotovih građevinskih ploča koje trebaju samo da se smontiraju.

Ploče su napravljene od posebnih izolacionih materijala, koji se za vrijeme gradnje povezuju jedna za drugu sa drvenim gredama.

Kvadrat kuće košta oko 190 eura, što u suštini znači da kuću od 50 kvadrata može da sagradi po cijeni do 10 000 eura.

Kuća se veoma lako i brzo grade, jer sve dimenzije i ploče se prave u fabrici, a na mjestu gdje želite da imate kuću samo se sklapaju.

(abportal.info)

You may also like...