Neobična pojava u moru kraj Grčke: Svi se pitaju što je to otkrila Googleova karta

Neki misle kako je riječ o bivšem svjetioniku dok drugima više izgleda poput vulkanskog kratera

Neobični objekt otkriven je na Googleovoj karti u moru kraj Grčke, no nitko ne zna o čemu se zapravo radi.

Snimka je objavljena na portalu Disclose.tv, a korisnik koji ju je objavio tvrdi kako je riječ o objektu ukupne dužine 67 metara.

Riječ je o pojavi u moru koja je kružnog oblika s manjim krugom u sredini, a koja se može vidjeti u blizini grčke regije Thessaloniki.

– Ovaj neidentificirani potopljeni objekt nalazi se u Egejskom moru na obali Grčke na koordinatama 40°27’4.62″ 22°51’39.78″ pa možete sami provjeriti. Izmjerio sam ga koristeći ravnalo na Google Earthu i riječ je o objektu dugačkom 67 metara – čuje se u videu.

Odmah su počela nagađanja o čemu se radi. Neki misle kako je riječ o bivšem svjetioniku dok drugima više izgleda poput vulkanskog kratera.

– Ovo je čudno. Sve okolo izgleda duboko. Ništa na ovom području ne izgleda niti približno kao ovaj objekt. Oblik mu je također previše simetričan. Postoji luka koja je na sjeveru. Je li moguće da je povezana s ovime? – zapitao se jedan korisnik interneta koji je pogledao snimku.

S obzirom na to koliko je blizu obale, čudi što nitko još nije uočio ovu pojavu. Ono što se sigurno može tvrditi, ova pojava bit će posebno zanimljiva teoretičarima zavjera koji će nam vrlo brzo ‘otkriti’ o čemu je zapravo riječ.

Izvor: vecernji.hr

You may also like...