Njena kćerka je prišla starcu u prodavnici, ali nije ni slutila šta će izazvati na kraju!

Kada je njena ćerka prišla starcu u prodavnici, nije ni pomislila šta će izazvati na kraju!

Tara Vud je oduvek znala da njena ćerka Nora ima razumevanja za starije.

,,Sviđaju mi se starci, jer polako rade kao i ja, i zato što imaju meku kožu kao i ja, svi će uskoro umreti, pa ću ih voliti pre nego što umru”, rekla je djevojčica njenoj majci. Međutim, tek joj je bio četvrti rođendan kada je Tara shvatila koliko je jak odnos njene ćerke sa starijim ljudima.

Kada su zajedno kupovali u supermarketu, Norah je rekla starijem čoveku koji je stajao u istom redu: ,,Zdravo, starče, danas mi je rođendan!”. Tara je u početku bila užasnuta, ali joj se srce otopilo, jer se stariji gospodin zaista upustio u razgovor sa njenom kćerkom.

Nora nije mogla da prestane da priča o ovom gospodinu koji je ljubazno pričao sa njom o njenom rođendanu i čak napravio fotografiju sa njom.

Dirnut susretom između njih dvoje, Tare je odlučila da postavi priču na Facebook-u da kako bi uspela da pronađe ovog godpodina.

I uspela je!

G-din Dan, kako su ga zvali, nedavno je izgubio ženu i osetio se veoma usamljen nakon tragičnog gubitka. Žena koja je kontaktirala Taru bila je više nego sigurna da ga je susret sa Norom ponovo raznežio i probudio u njemu emocije.

Tara ga je pozvala u posetu nekoliko dana kasnije. A kada je devojčica stigla iz škole, uzela je papir i bojice da nacrta nešto što će on zakačiti na frižider.

Proveli su nekoliko sati zajedno, ručali i prošetali se. Toliko su se slagali, kao da su drugari iz vrtića.

Kada je krenuo kući gospodin Dan je ubrao jednu ružu u njihovom vrtu dao je Nori. NAravno prvo je poskidao svo trnje.

Nora je još uvek čuva i nosi je u džepu.

G-din Dan se seća naglas, da nije mogao da spava, nažalost, od smrti svoje supruge, ali nakon popodneva provedenog u njihovom domu, ponovo se osetio ispunjen i srećan.

Ova devojčica i njena majka sada posećuju svog novog prijatelja svake nedelje. On je postao deo porodice i ove godine su čak proveli Dan zahvalnosti zajedno.

Ova neobična priča je dokaz da su prijatelji porodica koju sami biramo.

Podelite ovu inspirativnu priču o prijateljstvu sa svojim prijateljima na Facebook – u!

Izvor: likemag.com

You may also like...