Ovaj čovjek poklanja svoj golf pod SAMO jednim uslovom – oglas koji je postao hit!

Malo je ljudi danas koji nešto poklanjaju a posebno ako se radi o autu. Kada se pojavio ovaj oglas  odma je podijeljen na sve internetske mreže te je za samo par sati postao hit. Ovaj čovjek  dolazi iz  Srbije i  poklanja auto bez bilo kakve naknade. Znamo da zvuči nemoguće  ali nije nikakva varka.

Tako je na oglasu  napisao da poklanja auto  mladom bračnom paru i to hitno .Golfje u odličnom tsanju iako je 1992 godište. On želi  da ostane anoniman tako  da se ne zna o kome se radi. Naime on želi  da usreći mladi bračni par koji se tek uzeo i koji trenutno nema novca da kupi koal  a zna koliko je to potrebno.

Auto jeste starije ali znate da se poklonu ne gleda u oči.  Ovo će dobro doći nekome ko nema  auta  a treba mu za prvu pomoć jer ovom čovjeku više ne treba. Tvrdi da mu je draže da vidi  sreću i zahvalnost na mladom licu nego  da dobije pare za njega koje će i tako brzo potrošiti. Danas pare tako brzo idu da ne znate ni gdje ih potrošite a ljude koje usreži će mu uvijek  biti  zahvalni i pamtit  će ga po njegovoj  darežljivosti .

(vrijemezavas.info)

You may also like...