Savjeti iskusnih vozača koji će vas pretvoriti u majstore !

Savjeti iskusnih vozača koji će vas pretvoriti u majstore !

Iskusni vozači dobro znaju da nije nimalo lak zadatak posjedovati automobil. Svo vrijeme morate treba da se borite sa mnogo malih problema. Najvažniej je da vodite računa o bezbjednosti vaše vozila.

1. Providni lak za nokte će spriječiti pucanje šoferšajbe – ako vam kamen ošteti ili parne šoferšajbu odma reagujte jer će biti sve veća što može dovesti do pucanja .Nanesite samo 2 do 3 sloja ovog laka.

2.Okrenite volan kada napuštate autormobil nakratko -ako je vani mnogo vruće i parkirate ga na sunce brzo će se ugrijati volan pa ga nećet moći dotaći kada uđete u vozilo. Samo ga okrenite u skroz suprtonu stranu i tako ostavite.

3.Mučninu u vozilu najbolje će spriječiti lovorov list – ako vas čega dug put ne brinite kada je mučnina u pitanju . Samo stavite jedna lovorov list ispod jezika i stvar je rješena.

4.Limun će spriječiti pospanost – ako idete na dalek put i ne pomažu vam kafe ili energetska pića mi imamo mnogo zdraviji i djelotvorniji način a to je limun. Neki citrusi mogu da djeluju kao šoljica kafe.

5. Poboljšajte držač za kafu kako se ne bi prosula – Stavite samo silikonsku korpicu koju inače koristite za mafine

(vrijemezavas.info)

You may also like...