Arap ponudio Bosancu 350.000 eura za kuću i malo zemlje, ali dobio je odgovor kakav niko nije očekivao

Poznato nam je da su Arapi dosta zainteresovani za zemljišta u BiH. Obično mnogi pristanu da prodaju svoja zemljišta. Ipak, ovaj slučaj je nešto drugačiji.

Znamo da dosta Arapa ima u Sarajevu, ali kako možemo vidjeti, u Mostaru je isto tako velika zainteresovanost Arapa za kupovinu zemljišta. Vjerujemo, ako bi ponudili dosta, da mnogi ne bi dva puta razmišljali prije nego se odluče da prodaju.

Jedan slučaj je posebno privukao veliku pažnju, a radi se o tome da su Arapi željeli da investiraju i za oko im je zapala kuća jednog Mostarca. Za nju su bili spremni ponuditi čak 700 000 KM. Možete li to zamisliti?

Rekli biste kako je vlasnik bez ikakvih problema prodao kuću, ali to nije bilo tako.  Oni su ponudili toliko novca  za kuću koja je iznosila sto kvadratnih metara i imala nešto zemljišta.

Vlasnik je odbio to, što je mnoge začudilo. Naveo je da su to lični razlozi iz kojih ne želi da proda kuću i da je čak ne bi prodao ni za više novca.

Realno je da dosta toga ne možete kupiti. Postoje neke stvari za koje se vežemo, imamo uspomene i ne želimo ih se odreći.  Vlasnik zna zašto tu kuću nije želio prodati.

(megaportal.info)

You may also like...