AUSTRIJANCI BIJESNI NA DRUŠTVO IZ BIVŠE JUGOSLAVIJE: Čak 5.000 ljudi najavilo dolazak na veliki festival, ali tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje

Korisnik ‘Sinan, Šaban, Mitar i flaša od litar’ je na Facebooku pozvao na prvosvibanjski ‘Ćevap festival’ u gradski park Augarten u Grazu, pišu srpski mediji.

Foto: Ilustracija

“Pozdrav prijatelji, 1. svibnja u Augartenu će biti ludo, 200 kilograma miješanog mesa u obliku ćevapa”, stajalo je u pozivu u kojem se kao vrijeme početka događaja navodi 12 sati.

Više od 1.200 ljubitelja ćevapa najavilo je preko Facebooka sudjelovanje, a njih još 5000 da je zainteresirano. Mnogi su povjerovali da se radi o pravom pozivu i da će moći uživati u balkanskim specijalitetima te su u zakazano vrijeme došli u gradski park Augarten. Međutim, u Augartenu nije bilo nikakvih ćevapa.

Neki su iskoristili priliku da izreklamiraju svoje restorane u kojima se nude balkanski specijaliteti, dok su drugi tvrdili da su pronašli lokaciju festivala.

Pomutnja je trajala sve do popodnevnih sati, kada je poziv na gastronomsko druženje “Ćevap festival” izbrisan s društvenih mreža.

Izvor: jutarnji.hr

You may also like...