Hit na internetu: Bosanac vadio dokumenta pa doživio šok – saznao da je iz Nigerije! (Foto)

U takvoj smo državi da nam velika procedura mora biti kada vadimo bilo koja dokumenta. Onda oni nešto pogriješe i moramo non-stop da ih napominjemo da isprave tu grešku.

Naravno, neće baš biti poletni jer njima to ne igra neku ulogu, a ne interesuje ih što ćete se vi zbog toga nervirati što će vam čak i jedno pogrešno slovo napisano stvoriti problem.  Tako da morate biti uporni i strogi po tom pitanju.

Ne vrijedi vam da budete ljubazni, kada oni već nisu.  Stvarno je žalosno kakav nam je sistem, koju god sferu da uzmemo u obzir.

Tako nam glasaju umrli ljudi (jer neki nisu bili pohitni da ih sklone sa tih lista, iako su članovi porodice dolazili da ih odjave, te greške u imenima, prezimenima, a ovaj put u državljanstvu.

Ismet iz Sarajeva je tako vadio dokumenta i saznao da je Nigerijac. Da, dobro ste pročitali. Toliko su nemarni u svome poslu da su čovjeku stavili da ima Nigerijsko državljanstvo.  Zamislite to. Ismet se našalio kako nije znao za to svoje državljanstvo i kako je napokon saznao.

Naravno, počeli su pristizati razni komentari, bilo je dosta šaljivih koji su rekli da treba tražiti nasljedstvo Nigerijskog princa. Eto, još jedan dokaz kakav je sistem.

(megaportal.info)

You may also like...