Htio da zna zašto mu je žena stalno umorna: Špijunirao je cijeli dan, a zbog onoga što je vidio zanijemio je (Video)

Jedan muškarac je odlučio da špijunira svoju ženu kako bi vidio zašto je umorna.  U nastavku saznajte o čemu se i radi… Riječ je o kratkom filmu koji prikazuje jednu porodicu.

Tiče se težine koju podižu muškarci i žene, te poslova koje obavljaju.  Jedna anketa sprovedena u Tokiju je pokazala da žene nose 7.2 kg u prosjeku,  a to je dva puta više od muškaraca.

Muškarci će se često naći da komentarišu kako su jači, kako više rade, a ustvari nisu ni svjesni koliko su njihove žene jae u svakom smislu toga.

Možda ćete dosta puta reći kako vaše žene ne rade jer nemaju posao za koji se dobija plata, ali šta je s onim bitnim poslom, poslom podizanja djece dok vi niste prisutni?

Da li ste nekada gledali to na taj način?  Budite bolje spremni da pomognete svojoj ženi, a ne da joj samo odmažete. Kada ste zadnji put vi stavili dijete na spavanje, kada ste se zadnji put vii podigli u po noći kada je zaplakalo?

Ili se vi okrenete, a taj posao prepustite ženi?  Zapitajte se malo to prije nego krenete pričati kako ste vi muškarci jaki, vrijedni i sl. Ovdje vam donosimo jedan kratki film koji će vam promijeniti pogled na svijet:

(megaportal.info)

You may also like...