Imate li oko sokolovo? Pokušajte pronaći svih 6 skrivenih pojmova na slici

U zadnje vrijeme u našim člancima imate prilike da igrate neke interesantne igre i na taj način ispitate svoju moć zapažanja. Ono što je dobro jeste što se potaknete na razmišljanje, ali isto tako i zabavite.

U nekim slučajevima ste trebali da tražite skrivene predmete, razlike, greške, a sada treba da pronađete skrivene riječi. Ne bude uvijek lagano da nađete ono što je potrebno.  Nekada se znate baš namučiti, zar ne?

Opet, gledajte to kao jednu vrstu zabave, pa iako vam možda ne idu ovakve igrice. Ovaj put vam donosimo još jednu takvu igricu uz pomoću koje ćete se zabaviti, ali isto tako i provjeriti svoju moć zapažanja.

Pogledajte ovu sliku i probajte da  pronađete skrivene riječi na engleskom koje označavaju neke radnje na slici.Potrebno je da pronađete šest riječi koje se ovdje nalaze. Dobro obratite pažnju na detalje koji se nalaze na ovoj slici:

Šta kažete, da li ste uspjeli sve da ih pronađete? Ukoliko jeste to znači da imate odlično oko za detalje. Ako niste pronašli, dole pogledajte rješenja:

– Quiet (tišina)

– Preview (pregled)

Tickets (karte)

– Movie (film)

– Candy (slatkiš)

– Film (film)

Da li je bilo teško? Dopada li vam se ovakav tip igrica? Mi mislimo da su veoma zabavne.

(megaportal.info)

You may also like...