Imate li oko sokolovo: Pronađite jelku sa zvijezdom na vrhu za manje od 30 sekundi i dokažite da ste posebni (Foto)

U našim člancima smo često donosili razne igrice, tako je i ovaj put. Sada trebate pronaći jelku sa  zvijezdom na vrhu. Da li vam se inače dopadaju te igrice u kojima trebate pronaći neku razliku ili nešto što je sakriveno na istoj?

Često ste imali prilike da tražite razlike, iako možda te razlike nisu toliko uočljive. Samo mali broj osoba uopšte uspije sve da ih pronađe.

Isto tako ste imali prilike da tražite neke greške ili predmet koji se dobro sakrio. Pa, imali ste prilike i rješavati neke  detektivske slučajeve i provjeriti kako se snalazite u tome. Sada treba da pronađete jednu određenu jelku

. Kao što možemo vidjeti, ovdje se nalazi mnoštvo jelki, ali vi treba da nađete određenu. Pogledajte ovu sliku i probajte naći tu jelku sa zvijezdom:

Među svim ovim jelkama, treba da pronađete onu koja na svom vrhu ima zvijezdu. Rekli biste da to neće biti problem, ali nije baš jednostavno kao što se čini.

Šta kažete na ovo? Da li ste uspjeli da pronađete baš tu jelku ili vam je išlo teže? Ako ste je pronašli, to znači da imate odlično oko za detalje. Ukoliko je niste pronašli, ne brinite jer ni većina osoba nije uspjela, a jelka se nalazi ovdje:

(megaportal.info)

You may also like...