Kupili smo novu mašinu, a sutradan smo čuli vrisak iz WC-a: Kada smo upali unutra ugledali smo horor prizor (Foto)

Oko mnogih stvari trebamo biti pažljiviji, pogotovo, ako imamo malu djecu kod kuće. Ova majka je podijelila neprijatno iskustvo sa drugima. Kada imate malu djecu, treba dobro da pazite na njih.

Dovoljan je trenutak vaše nepažnje da urade nešto što ih može ugroziti, zato ih ne ostavljajte bez nadzora. Djeca se igraju i u toj igri znaju uraditi dosta toga što ih može dovesti u opasnost.

Kada imate neke predmete u svome domu, onda pripazite na to da djeca neće imati dodira s tim. Npr. djeca ne znaju kako neke sprave funckionišu, mogu to dirati, pa sebe onda ugroziti.

Jedan bračni par je kupio novu mašinu za veš, nakon što im se stara pokvarila. Stara je imala otvor na vrhu, pa djeca nisu mogla doći do njega, a nova je imala onaj klasični.

Lindzi Mekiver iz Kolorada je podijelila svoje loše iskustvo na internetu kako bi upozorila sve roditelje da bolje pripaze djecu. Njoj nikada ne bi palo na pamet da bi se moglo ovo desiti. Nakon što je kupila mašinu, rekla je djeci da je ne diraju.

Djeca su rekla da neće, ali su to ipak bila mala djeca. Naime, njen sin je u jednom trenutku ušao u sobu sav isprepadan, a ona i muž su potrčali na sprat da vide šta se desilo.

Ostali su šokirani kada su vidjeli da je u mašinu njihova trogodišnja kćerka i da je centrifuga uključena. Srećom, spasili su je, ali se moglo tragično završiti. Ona sada dodatno upozorava sve da bez obzira na sve budu oprezni.

(megaportal.info)

You may also like...