Mužu davala 1 kašiku kokosovog ulja dva puta dnevno, mjesec dana, a rezultat čak i ljekare ostavio bez teksta

Nekada nismo svjesni moći koju prirodni lijekovi posjeduju. Zato se bolje informišite. Nije uvijek doktorov izbor jedini izbor, poslušajte više mišljenja i informišite se. Npr. mnoge osobe odbijaju hemoterapije jer one osim štetnih ćelija ubijaju i dobre, te slabe organizam.

Mnoge osobe su se odlučile za alternativna liječenja kada su ih doktori otpisali. Koristili su prirodne lijekove, pili prirodne sokove od cvekle, naradnže i na taj način ubijali kancerogene ćelije.

Doktor Gerson je prirodnim sokovima izliječio pacijente koji su bili na samrti. Baš iz brojnih razloga bi trebalo da se informišete. Znate za Alzheimerovu bolest, bolest koja napada mozak i manifestuje se demencijom.

Kažu da lijek za nju nije pronađen, ali je ova žena uspjela da svome mužu pomogne. Riječ je o doktorici Mary T. Newport koja je primjetila da joj muž zaboravlja.

Depresivan je i nije mogao da nađe neke stvari koje bi stavljao ili da obavi neku jednostavnu radnju. Proučavala je Alzehimerovu bolest i saznala da kokosovo ulje može da pomogne u liječenju iste.

Kokosovo ulje je inače jedno od najzdravijih ulja, znamo da ima antibakterijsko, antigljivično, antikancerogeno dejstvo. Također, ispostavilo se da može spriječiti ovu bolest.

Mary je svome mužu mjesec dana davala dvije kašike kokosovog ulja, kvalitetnog i i primjetila je poboljšanje. Simptomi koji su bili prisutni su nestali. Zato ovo savjetuje.

(megaportal.info)

You may also like...