Nepoznati detalji iz života Angele Merkel: Kad čujete u kakvom stanu živi i šta najviše voli, nećete vjerovati

Ona je jedna od najmoćnijih žena na političkoj sceni. Riječ je o Angeli Merkel. Nedavno je izašla vijest koja je sve razočarala, a to je da se Angela povlači iz politike. Ona je odt toga učinila za Njmeačku, a i pomogla mnogi Blakanci rade tamo i imaju bezvizni režim.

Čak je dozvolila da migranti slobodno idu u Njemačku. Imala je razumijevanja za one koji su bježali iz lošeg stanja. Možemo reći da su je takvi stavovi i koštali.  Mnogi nisu bili za to da miranti idu u Njemačku s obzirom da su neki od njih kasnije bili odgovorni za terorističke napade.

To vam je ono kada, umjesto da budete zahvalni državi koja vas je primila i ponudila vam utočište, vi uradite nešto protiv te države.  Ipak, Angela je sve ove godina bila odlična političarka i pokazala je kako je sposobna. Koliko toga znate o njenom privatnom životu? Ovdje ćemo vam otkriti neke stvari:

Ona živi neki jednostavan život i ne obavještava javnost o privatnosti. U braku je sa Zaureom, profesorom kvantne hemije. Voli planinarenje i nije joj problem planinariti satima.

Što se tiče njenog stana, čak ni najbliži saradnici nikada nisu bili u njemu, a navodi se da na vratima na 4. spratu u Am Kupfergraben 6, na berlinskom “Ostrvu muzeja”, ‘stoji samo “Profesor Zauer” i da se od toga ne zna ništa više o iznajmljenom stanu u kojem žive Angela i njen muž.

Voli klasičnu muziku, voli mir i zato dosta vremena provodi u svojoj vikednici gdje kuha supu od krompira. Iako je ovako usjpešna žena, ona je skromna.

(megaportal.info)

You may also like...