Ovaj čovjek našao način kako da se GRIJE BESPLATNO CIJELU GODINU a pogledajte i kako!!!

Ovaj čovjek je imao izrazito visoke račune za grijanje, a itekako kada se u to uračunaju drva, ugalj, struja i klasični pelet koji se pravi od  drveta.

Rade Vujić je čovjek koji  je odlučio da će sam pronaći način na koji će da smanji svoje troškove za grijanje.

On dolazi iz sela Sitneša kod Srpca, a on je saznao da ima jako kvalitetno i dobro grijanje  pa je odlučio da će  sam da usavrši proizvodnju peleta od ambrozije i na kraju je dobio odličan proizvod.

On je od ambrozije napravio pelet a napravio ga je uz pomoć postrojenja koje je morao sam da osmlisli. Postrojenje koje je on naparavio ga je koštalo samo 1.800 dinara, a to ga je koštalo toliko po toni.

Ambrozija je danas biljak koje se svi žele da riješe i da je iskorijene jer je ona jedan od osnovnih uzročnika alergijskih reakcija.

Nakon što je on napravio ovaj izum svi su mu se javljali i pitali ga na koji način je on to uspio da i njima napravi.

Njemu je trebaloi godinu dana da smisli ovaj način proizvodnje, a on je nazvao kućom radinosti.

On je pelet pravio od lišća i stabla  ambrozije, sjemena,  a on je pronašao način da se filtriranjem soje ovaaj proces upotpuni.

Ovaj čovjek je uštedio ogromnu količinu novca  jer je osmislio ovaj način proizvodnje peleta i sada se grije na ovaj način, a velikim računima za grijanje je zauvijek reko zbogom i nada se kako će uskoro u našoj državi biti moguće uzimati ovakav pelet koji će da bude jeftin.

(citaonica.info)

You may also like...