Policajci upali u kuću kako bi spriječili porodično nasilje, a unutra zatekli nesvakidašnju scenu

Policajci su u jednom malenom mjestu u Njemačkoj intervenisali nakon što su dobili prijavu vezanu za porodično nasilje. Naime, komšije su zvale policiju jer nisu mogle slušati bučne svađe komšija.

Te svađe su bile toliko česte i glasne, da su komšije bile uznemirene. Pozvali su policiju momku i djevojci koji su živjeli blizu njih. Mislili su čak da se tu odigrava nasilje. Iz tog razloga su pozvali policiju kako bi intervenisala.

Baš je ružno kada vam se takve stvari dešavaju u komšiluku, zar ne? Ipak, komšije nisu mogle ni pretpostaviti šta je pravilo toliku galamu, sve dok policija nije otišla da vidi o čemu je riječ.

Policija je otišla u tu kuću i ostala bez teksta nakon onoga što je uočeno tamo. Taj momak se nije svađao sa svojom djevojkom, već vjerovali ili ne, sa svojim papagajem. Da, dobro ste pročitali.

Momak se žustro svađao sa svojim papagajem, a papagaj je na svaku odgovarao. Ono što je još čudnije jeste da taj papagaj nije toliko pričao, koliko je lajao kao pas. Šta kažete na to?

Kako li je papagaj to naučio, baš nas interesuje. Policajci su se na ovaj prizor nasmijali, jer realno, koliko često imate vidjt takav prizor? Kasnije su se i komšije opustile.

(megaportal.info)

You may also like...