Pronađite mačku na slici: Mimikrija s cjepanicama je i više nego impresivna (Foto)

Kakva je vaša moć zapažanja? Možete je ispitati uz pomoć ove slike… Na internetu možemo pronaći razne slike koje su veoma interesantne. Neke od njih djeluju poput optičkih iluzija, a kod njih je značajno to što jednu sliku vidimo na različite načine.

Neko će uočiti jednu pojavu, a neko to uopšte neće ni primjetiti. Sve to je veoma interesantno.  U našim člancima smo donosili i slike na kojima ste trebali pronaći skrivene predmete ili neke greške. Sada vam donosimo sliku koja je mnoge zbunila. Pogledajte je:

Uočavate brojna drva, zar ne? Šta kada bismo vam rekli da se tu sakrila i jedna mačka? Da, dobro ste pročitali. Jedna mačka se tu dobro sakrila, a vi treba da je pokušate pronaći. Da li ste je uspjeli uočiti?

Samo mali broj ljudi uspije da je uoči, pa provjerite da li ste vi jedna od tih osoba?  Ukoliko ste je uočili za manje od 10 sekundi, to znači da imate odličnu moć zapažanja. Ako je ipak niste uočili, nemojte biti razočarani je većina osoba u tome nije uspjela.

Ovo je jedan zabavan način da se aktivirate i ispitate svoju moć zapažanja. Šta kažete na ovo? Da li je bilo teško ili ste bez nekih problema uspjeli da pronađete skrivenu mačku?

(megaportal.info)

You may also like...