Region priča o registarskim tablicama ove djevojke: Kad ih vide svi zanijeme, a na internetu pljušte kritike (Foto)

Kada se vozite ulicama, često se desi da naiđete na nešto čudno i što ne viđate tako često. Tako su registarske tablice jedne djevojke postale pravi hit na društvenim mrežama.

Viđali smo razne stvari, ako ne uživo, onda svakako na društvenim mrežama.  Viđali ste možda razne natpise na autima koji su bili smiješni, interesantni, a neki možda čudni. Svakako su privukli veliku pažnju na društvenim mrežama.

Nezgodno je voziti se iza takvih auta koja nose zbunjujuće i nesvakidašnje natpise jer vam mogu odvući pažnju i onda se mogu desiti neke nepredviđene stvari.  Tako je na internetu osvanula slike jednog auta sa neobičnim registarskim tablicama.

Slika je napravljena u Zagrebu, a auto očigledno pripada nekoj djevojci. Šta mislite šta je toliko neobično pisalo na njenim registarskim tablicama? Pa, pisalo je “ZG ODNA”.

Takav natpis nije mogao da prođe nezapaženo i naravno neko je slikao i okačio na društvene mreže. Ovo je izazvalo brojne reakcije i komentare.

Neki su ovo shvatili šaljivo, a neki su počeli kritikovati da je ovo pretjerivanje, te da nije uredu.  Pogledajte i vi sami, pa recite svoje mišljenje o ovome:

Izgleda da neko ima baš visoko samopouzdanje, zar ne?  Šta kažete na ovakvo nešto?  Smatrate li da je previše?

(megaportal.info)

You may also like...