SEĆATE SE MOMKA KOJI JE NOKAUTIRAO KENGURA? Ovo je JEZIVA istina koja se krije iza borbe (FOTO/VIDEO)

Snimak koji je do sada pogledan dva miliona puta, krije strašnu priču koja je mnoge pogodila.

Video koji je pre nekoliko dana izazvao haos na društvenim mrežama, a pogledalo ga je oko 2 miliona korisnika, zabeležila je grupa lovaca u junu, u okviru seoskog imanja u Kondobolinu u Novom Južnom Velsu u Australiji, i zapravo ima za cilj da pomogne bolesnom mladiću (19), Kailemu Barviku, koji boluje od raka.

A čovek koji je izveo čuveni udarac, kojim je umalo onesvestio kengura koji je napao njegovog psa je zapravo Greg Tonkins, čuvar životinja koji je bio u pratnji Kailemu na njegovom poslednjem lovu.

Kailem je bio strastveni lovac kome je bio san da ulovi ogromnog vepra od 100 kilograma. Ali, nažalost preminuo je početkom ovog novembra, nakon što mu je početkom godine dijagnostikovan sarkom.

Grupa prijatelja je putem Fejsbuka organizovala Kailemovu poslednju ekspediciju nakon koje je on napisao:

– Ovim putem želim da se zahvalim dragim ljudima koji su mi pomogli da uhvatim vepra stokilaša i koji su mi pravili društvo u lovu sa mojim psima. Srećan sam i to je u ovakvim situacijama jako važno – rekao je on nakon lova.

Pored ovog, Kailem je ostvario još jedan svoj veliki san pre nego je preminuo – oženio se svojom ljubavi iz detinjstva Brendi Li Vadvelon, 27. novembra. Nakon njegove smrti napisala je da svima želi da poruči da se nadaju i da izdrže sve nedaće u kojima svako od nas može da se nađe, jer život nije stvoren za patnju već za lepe trenutke.

srbijadanas.com

You may also like...