Sjećate se preslatkog dečka iz Karate Kida? Danas ima 53 godine i nećete vjerovati kako izgleda

Čak i ako imate manje od 15 godina, vjerujemo da ste odgledali filmove o Karate Kidu. Glumac iz čuvenog serijala, Ralf Makio je ovog mjeseca napunio 53 godine i teško da ćete pošto vidite njegove skorašnje fotke povjerovati da je bio preslatki klinac koji rastura karate.

Prvi dio “Karate kida” Ralf je snimio 1984. i tada je imao 23 godine. Poslije drugog i trećeg dijela nastavio je da se bavi glumom, ali više nikada nije ponovio uspjeh koji je postigao ulogom Danijela Larusa.

Mogli ste da ga vidite u nekim epizodama serija “Ružna Beti”, “Kako sam upoznao vašu majku”, ali i u šou programu “Dancing with the Stars” i u filmu “Hičkok” sa Entonijem Hopkinsom, Helen Miren i Džesikom Biel.

Ralf je oženjen istom ženom od svoje 26. godine. I to sa Filis Fiero sa kojom ga je upoznala njegova baba kada je on imao 15 godina. Imaju dvoje djece.

Ako se pitate šta je bilo sa legendarnim učiteljem karatea iz filma, gospodinom Mijagijem, glumac Pat Morita je preminuo još 2005. godine, pošto su mu otkazali bubrezi.

24sata.rs

You may also like...