Suprug je izbacio iz vile vrijedne 3 miliona dolara, a njena osveta će mnoge nasmijati do suza

Kada je Edit muž ostavio poslije 37 godina braka zbog mlade ljubavnice, nije joj bilo dobro. Pogotovo jer je ljubavnica izrazila želju da živi u njihovoj kući vrijednoj 3 miliona dolara.

Nije nimalo lako proći kroz prevaru, tako ni Edit, ali je Edit smislila originalan način da se osveti za sve to.  Rečeno joj je da mora napustiti kuću nakon razvoda i to joj je teško palo. Tolike godine je tu živjela, a sada je prepušta ljubavnici.

Zadnju noć u kući je jela škampe i pila šampanjac. Onda se nečega dosjetila. Riješila je kako da se osveti. Uzela je garnišle i u njih stavila te škampe.Fino je to zatvorila kako se ne bi vidjelo ili slučajno ispalo.

Kada su se bivši muž i ljubavnica doselili, prvih nekoliko dana je sve bilo uredu. Međutim, poslije nekoliko dana  u kući se osjećao nesnosan smrad.  Više nisu mogli nikoga pozivati, majstori su odbijali da im dolaze i sami nisu znali šta raditi.

Onda su odlučili da kuću prodaju, skroz su spustili cijenu, ali nije bilo kupaca.  Edit je nazvala bivšeg muža i rekla kako joj nedostaje kuća. Tada joj je on rekao da je slobodno uzme nazad i to za vrlo malu cijenu.

On i ljubavnica su bili sretni što su se riješili kuće. Bili su sretni što će se preseliti.  Pakovali su svoje stvari, a sa njima i one garnišle.

(megaportal.info)

You may also like...