Svi izbezumljeno gledaju čudo iz Srbije: Prvo osjetili čudan miris u kući, a kad su pustili slavinu nisu mogli vjerovati šta je poteklo

Postoje neobični slučajevi, a jedan od njih se desio u Srbiji, evo o čemu je riječ: Imamo prilike čuti za razne neobične situacije koje dešavaju. Onda se pitate kako je to moguće i nemate nekog objašnjenja za to.

Ovdje vam donosimo jednu priču koja nije uobičajena,a  desila se u selu Vujetinci u Srbiji. Mještani nisu vjerovali šta su našli. Riječ je o seoskom vodovodu i neobičnom otkriću. Tu vodu inače koristi oko 16 domaćinstava, a sada to neće biti u mogućnosti.

Naime, mještani su osjetili nešto čudno. Miris koji je dopirao iz cijevi je bio na naftu. Zbog toga su odlučili da provjere o čemu je riječ. Ostali su u čudu kada su vidjeli o čemu je riječ.

Uzeli su uzorak vode i poslali u laboratoriju, pa je prikazano da voda sadrži naftne derivate, te da posjeduje masti u ulja koja su u količinama većim od dozvoljenim.

Takva voda nije pogodna za konzumiranje, pa se mještani brinu kako će dalje. Nije mala stvar da nemate vode, zar ne?  Vodu je potrebno podvrgnuti detaljnijim ispitivanjima. Mještani kažu da se sada snalaze što se tiče vode, da koriste stari vodovod, a neki su čak morali da tope snijeg. Šta vi mislite o ovom otkriću?

(megaportal.info)

You may also like...