Svi vozači treba da znaju: Uz genijalan trik zaboravićete na jutarnje struganje leda sa vašeg automobila

Sada nam dolazi hladno vrijeme, tako da će nam auto početi lediti preko noći, a to znači da ćemo morati ujutru čistiti sav taj led. Sigurno vam se smuči i pri samoj pomisli na to.

Taj postupak će vam svakako oduzeti vremena i moramo priznati da se namučimo jer ne ide tako lako.  Ipak, postoje određeni trikovi koji će vam pomoći da što lakše skinete led sa auta. Ovdje ćemo vam navesti neke od savjeta:

Ako postavite karton na vjetrobransko staklo,  tada se ono neće zalediti, pa zato probajte da praktikujete ovaj trik. Biće vam od pomoći.

Što se brisača tiče i oni se mogu zamrznuti i onda se spoje. To nas baš zna iritirati.  Za to postoji rješenje možete na njih staviti čarape ili neki drugi materijal koji će spriječiti da se oni zalijepe preko noći.

Zaštita retrovizora je isto potrebna jer se i retrovizori znaju baš zalediti.  Ono što je potrebno da uradite jeste da samo stavite plastičnu vrećicu na retrovizor. Sutradan samo sklonite vrećicu i to je to.

Vidite kako postoje jednostavni trikovi koji nam mogu pomoći da riješimo ovaj problem. Da li ste već znali za neke od njih?

(megaportal.info)

You may also like...