Tortu za vjenčanje platili preko 2000 eura, a kad su je krenuli sjeći doživjeli pravi užas, mlada zvala policiju

Dan vjenčanja bi mladencima trebao biti najljepši i sve bi se trebalo odigravati onako kako su oni zamislili. Ovi mladenci su doživjeli nešto zaista neprijatno.

Mladenci će potrošiti dosta novac kako bi sve izgledalo onako kako su oni zamislili. Od sale, odjeće, hrane, sve treba da bude onako kako su zamislili, a svakako su to i platili.

Torta je također jedan bitan dio svadbe, zar ne?   Ovaj par ipak nije dobio sve onako kako je zamislio. Umjesto da im torta uljepša samu svadbu, dovela je do plača mlade.

Naime, filipinska mlada Shine Tamayo (26) je sa svojim zaručnikom, Jhon Chenom (40) izdvojila više od 4 500 km za catering, ostala je uplakana nakon što je vidjela kakvu je tortu dobila.

Prvi problem je bio to što im dosta hrane uopšte nije bilo dostavljeno, a torta je bila pravi užas, Jedan sprat je bio dobar, ali drugi je bio, vjerovali ili ne, od stiropora. Da, dobro ste pročitali.

Zamislite platite tortu i neko vas napravi budalom, pa vam donese tortu od stiropora. Mlada je počela histerisati. Prijavila je policiji ženu koja joj je radila cetering i prevarila je. Neće joj preći preko ovoga. Zaista ne možemo vjerovati kakvih sve ljudi ima. Samo žele da prevare.

(megaportal.info)

You may also like...