Trik sa 2 sastojka čini čuda: Odledite šoferšajbu vašeg automobila za 30 sekundi

Sada su nam stigli snježni dani i ono što nam stvara problem jeste kada trebamo da upalimo auto, a ono je smrzlo. To nam zna oduzeti dosta vremena. Morate priznati da nikome nije drago kada mora da zagrijava auto i da se rješava leda.

To je proces koji zna potrajati. Kako biste jednostavno riješili problem smrznute šoferšajbne, možete iskoristiti ovaj jednostavni trik. Ovaj trik je veoma efikasan, a neće vam oduzeti puno vremena.

Potrebno je da napravite rastvor od 1/3 vode sa 70%  2/3 običnog medicinskog alkohola. To potom stavite u špric bocu i pošpricajte po šoferšajbni.  Vidjet ćete kako će se led otopiti, a smanjite ponovno smrzavanje. Ovo je vrlo jednostavno, slažete li se s nama?

Vidite kako nam brojni trikovi mogu biti od pomoći. O raznim idejama i trikovima ste imali prilike čitati u našim člancima.  Također, vas napominjemo da u ovim hladnim danima još više pazite na to kako vozite. Vozite što pažljivije jer su sada nepovoljni uslovi.

Također, s obzirom da je hladno, imajte naumu da se mnoge životinje sakriju ispod šoferšajbne, pa bolje provjerite da li se neka mačka slučajno sakrila kako joj ne biste naudili. To su bili neki savjeti za koje vjerujemo da će vam dobro doći.

(megaportal.info)

You may also like...