U svoju SPAVAĆU SOBU JE SAKRILA KAMERU kako bi provjerila šta radi njen majstor dok ona nije kod kuće te se iznenadila…

Vjerovatno se nikada niste pitali šta se dešava u vašem domu kada vi niste u njemu a ostavili ste majstore da rade posao tamo.

Zahvaljujući današnjoj modernoj tehnologiji i skrivenim kamerama dva majstora su uhvaćena do rade prevare vkasnicima kuća u kojima su radili taj dan.

Oni su dugo vremena promovisali cijenu po kojoj rade ove poslove a radi se zapravo o 29 dolara i ova gospođa kopjoj su trebali da urade posao je prihvatila tu cijenu ali oni su se pokajalii kada su vidjeli koliko je složen posao koji oni treba da njoj urade.

Sa tih prvobitnih 29 dolara cijena bi porasla do 200 dolara kod jednog vlasnika dok bi kod nekog drugog vlasnika cijena skočila čak i na 700 dolara.

U stvari radi se o tome da oni rade po dnevnici i da ona iznosi 29 dolara a oni taj posao oduže da rade duže vremena umsjedo 5 d a rade 8 dana te cijena drastično skoči.

Tako je jedan gospođa odlučila da će sve proispitati kako bi saznala šta se zapravo dešava i kako njeni majstori ovako sporo rade posao i zaštop se to toliko odužilo kada je trebalo da bude gotova za 3 dana.

Odlučila je postaviti skrivene kamere kako bi vidjela šta njeni majstori rade kada nje nema kod kuće.

Na kraju je zapravo saznala kako samo njeni majstori stoje na jednom mjestu po cijeli dan i ne pomiču se kako treba, odnosno da bi zamijenili prozor jedan njima je bio potreban cijeli dan i tako i ostale stavri da bi joj na kraju naplatli 700 dolara ali srećom imala je snimak pa im je dala 100 dolara jer su toliko zaslužili.

(citaonica.info)

You may also like...