Učenici saznali da im profesor spava u školi i da nije primio dvije plaće, priredili su mu iznenađenje koje nikad neće zaboraviti

Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su kako njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje pa su mu priredili iznenađenje koje vjerovatno nikad neće zaboraviti.

Bruno Rafael Paiva nije dobio plaću dva mjeseca i bio je prisiljen živjeti i spavati u školi. Kako je objasnio na Facebooku uz video koji je postao viralan, Paiva je mijenjao kolegicu koja je bila na porodiljnom dopustu, no zbog spore birokratije, ni nakon dva mjeseca nije dobio plaću.

Kad su učenici to saznali, prikupili su 400 dolara te ga iznenadili “plaćom”, a on nije mogao vjerovati te je završio u suzama.

– Ovo ne može biti. Kako ste mogli to napraviti – izustio je kad je otvorio malu kutijicu u koju su učenici stavili novac, a sve skupa završilo je grupnim zagrljajem.

– Imao sam puno razreda kojima sam volio biti učitelj, no nijedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj-  napisao je na Facebooku uz emotivni video, kojj je mnogima izazvala knedle u grlu i natjerala suze na oči.

(avaz.ba)

You may also like...