Uplakana žena je mahala vozačici autobusa da stane: Kada je zaustavila autobus, nije očekivala što će zateći

Kako bi javni prijevoz autobusom dobro funkcionirao, vozači se moraju pridržavati zacrtanog raspreda.

Gubljenje nekoliko trenutaka tamo ili ovamo tijekom vožnje poremetilo bi red vožnje i mnogi putnici koji ovise o redu vožnje autobusa bi kasnili na mnoga događanja i poslove.

Ova vozačica je vozila kroz snježno i hladno vrijeme kada je uočila da neko hoda sa strane putem. Odjednom je ta osoba počela mahati rukama u namjeri da zaustavi autobus.

Iako vozači autobusa, izbjegavaju neplanirana zaustavljanja, u ovom slučaju, Tayetta Currin je pomislila da ovoj osobi treba pomoć. Tayetta je objasnila: “Vozila sam normalno, gledala sve oko sebe. Onda je gospođa mahnula i vidjela sam to, te sam se zaustavila.”

Njezina odluka je taj dan možda spasila jedan život. Kako se zaustavila na ulici, žena je prišla zaleđenim putem autobusu. Kada su se vrata otvorila, žena se jednom rukom uhvatila za ručku, dok je drugom rukom čvrsto čuvala trbuh.

Tayetta kaže: “Rekla mi je da se počela porađati. Odmah sam ustala i pomogla joj, plakala je i bila u strašnim bolovima.” Kako je pomogla trudnoj ženi da uđe u autobus i sklonila je s hladnoće, Tayetta je brzo morala smisliti plan.

Umjesto da je vozi u bolnicu, odlučila je ostati na mjestu i pozvati hitnu pomoć. Pogledajte sami kraj ove nevjerovatne priče

(web.virealno.com)

You may also like...