Zbog natpisa na autu Beograđanina svi plaču od smijeha, a neki mu i čestitaju (Foto)

Sada imamo prilike vidjeti razne natpise na autima, a ovaj nije mogao da prođe nezapaženo. Znamo da mladenci na autu nose natpis: ” Upravo vjenčani”, ali izgleda da se običaji mijenjaju. U Srbiji je u zadnje vrijeme postao hit da ljudi prave zabave povodom razvoda, pa pozivaju zvanice.

Slavlje podsjeća na svadbeno, ali se u biti slavi razvod. Ne znamo koliko je to zapravo vrijedno. Treba nastaviti dalje, a ne praviti zabavu koja će vas podsjećati na taj neki period života.  Postoje mnogo bolji načini da se krene dalje, ne znamo šta vi mislite?

Vjerovatno ste čuli za neke slučajeve gdje su neke žene u Srbiji pravile ogromne zabave zbog proslave razvoda. One prave tu proslavu, a pitamo se zašto to rade, ako su već krenule dalje jer je i ta zabava samo podsjećanje, kao i privlačenje pažnje.  Treba praviti zabave, veseliti se, ali u čast nekih ljepših stvari koje nam se dešavaju u život.

Sada ćemo se osvrnuti na jednu pojavu koja je postala hit na internetu. Jedan Beograđanin je na autu napisao ” Upravo razveden” i tako mnoge obavijestio o tome. Napravio je šalu na račun natpisa na autima poslije svadbe a ispod pogledajte kako je to izgledalo:

(megaportal.info)

You may also like...